No tak tak, w tą niedzielę na parkingu przy hali na podpromiu tak? Jakieś targi ślubne czy coś w tym stylu?
Mieliście takie radio w Skodzie?
Zwiń
X
-
Mieliście takie radio w Skodzie?
Czy mieliście do czynienia z takim radiem w Skodach: Radio Music System 411
Pierszy raz widzę takie, nigdy dotąd nie spotkałem. Śmieszne takie, ma programowanie tylko dla pięciu stacji.
Grało to w ogóle? "Trzymało" stację? Ma jakąś część panela zdejmowaną? I świeci na zielono, czyli odpowiednio dla Octavii?
Pytam, bo myślę o tanim 'grajku' do auta. Żeby nie interesowało złodziejstwa, najlepiej żeby miało jeszcze dla zniechęcenia zdejmowany panel.
Używaliście tego, było w waszych Octaviach?
-
-
satoot, ja miałem takie radio w Fabii tyle, że w wersji z kaseta (MS402). Radio jest robione przez Grundiga. Ściągany jest panelik (poprzez ten suwak na prawej krawędzi). Ukazuje się wtedy czerwony napis "SECURITY" Radio podświetlane na zielono. Odbiór FM dość dobry. Radio proste i niedrogie, a całkiem fajne. Z tego co pamiętam to zapamiętuje 2 albo 3x5stacji. Ile sobie życzą za to radio?
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez shadoja miałem takie radio w Fabii tyle, że w wersji z kaseta (MS402). Radio jest robione przez Grundiga. Ściągany jest panelik (poprzez ten suwak na prawej krawędzi). Ukazuje się wtedy czerwony napis "SECURITY" Radio podświetlane na zielono. Odbiór FM dość dobry. Radio proste i niedrogie, a całkiem fajne. Z tego co pamiętam to zapamiętuje 2 albo 3x5stacji. Ile sobie życzą za to radio?
Nie pamiętasz, czy odbiornik wymagał użycia separatora?
Koszt to 120 złotych za ten egzemplarz ze zdjęcia - dużo/mało?
Podobno wygląda jak nowy ze sklepu.
[ Dodano: Sro 07 Sty, 09 17:25 ]
Zamieszczone przez szkodasatoot, zabierz ten WIELKI obraz z podpisu
Komentarz
-
Komentarz